Χάθηκαν μυστηριωδώς οι 13 ύποπτοι για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι Αρχές 12 χρόνια μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν από πορτογαλικό θέρετρο της Praia da Luz εξακολουθούν να αναζητούν 13 πρόσωπα που μπορεί να έχουν στοιχεία για την εξαφάνιση της και τα οποία έχουν χαθεί από προσώπου γης.
Από το 2007, όταν και χάθηκαν τα ίχνη της Μαντλίν από το δωμάτιο τουριστικού θέρετρου, όπου βρισκόταν με την οικογένειά της, οι γονείς της δεν έχουν πάψει στιγμή να ψάχνουν την αλήθεια. Αν και κατά καιρούς εξετάστηκαν πολλά σενάρια και μαρτυρίες, ωστόσο μέχρι και σήμερα κανείς δεν ξέρει τι απέγινε το μικρό κοριτσάκι.
Μάλιστα, αρκετές θεωρίες επανήλθαν στο προσκήνιο μετά την προβολή ντοκιμαντέρ του Netflix που εξετάζει το χρονικό της εξαφάνισης της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη Mirror, η Αστυνομία της Βρετανίας αναζητά 13 υπόπτους, οι οποίοι μπορεί να έχουν κάποια σχέση με την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν.
Λίγο πριν εξαφανιστεί η μικρή Μαντλίν, μάρτυρες είχαν παρατηρήσει στην περιοχή δύο άνδρες που όπως ισχυρίζονταν έκαναν έρανο. Ο ένας γύρω στα 40 με 45 είχε χτυπήσει και την πόρτα στο διαμέρισμα της οικογένειας στο θέρετρο.
Μέρες πριν από την εξαφάνιση ένας «βρώμικος» άνδρας με περίεργη εμφάνιση εθεάθη να τριγυρνά πολύ κοντά στο διαμέρισμα της οικογένειας.
Ένας άνδρας, ο οποίος είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε 5 ανήλικα κορίτσια στην ίδια περιοχή, όπου χάθηκε η Μαντλίν, εξακολουθεί να διαφεύγει από την Αστυνομία. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ο συγκεκριμένος άνδρας στόχευε σπίτια Βρετανών.
Κανείς δεν έχει εντοπίσει και τον άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με την μαρτυρία οικογενειακής φίλης των Μακάν, το βράδυ που εξαφανίστηκε η Μαντλίν, εθεάθη να κουβαλά ένα κοριτσάκι στην αγκαλιά του λίγα μέτρα μακριά από το δωμάτιο.
Η Αστυνομία αναζητά επίσης και έναν άνδρα, ο οποίος παρακολουθούσε το διαμέρισμα της Μαντλίν την ημέρα της εξαφάνισης και ο οποίος, σύμφωνα με Βρετανίδα μάρτυρα ήταν πολύ άσχημος.
Επίσης, μαρτυρία ανέφερε ότι δύο ξανθοί άνδρες παρατηρούσαν από μία ταράτσα την ημέρα της εξαφάνισης το εστιατόριο, όπου έτρωγαν οι γονείς της μικρής.
Άλλη μαρτυρία ενός καταστηματάρχη, ανέφερε ότι παρατήρησε ένα περίεργο ζευγάρι που κρατούσε ένα παιδάκι λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν.
Υπάρχει και μία άλλη μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία, λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν μία γυναίκα που έμοιαζε πολύ με την Βικτώρια Μπέκαμ και η οποία εθεάθη στην παραλία της Βαρκελώνης, ρώτησε ένα ζευγάρι Βρετανών αν είχαν δει την κόρη τους. Η συγκεκριμένη γυναίκα δεν βρέθηκε ποτέ.
Δύο μαρτυρίες έκαναν λόγο για έναν άνδρα, ο οποίος κυκλοφορούσε μέσα στο θέρετρο την ημέρα της εξαφάνισης. Ούτε ο συγκεκριμένος δεν έχει βρεθεί.
Τέλος, υπάρχει και η μαρτυρία για έναν άνδρα, ο οποίος φορώντας μία χειρουργική μάσκα εισέβαλε στο σπίτι ενός ζευγαριού Βρετανών στην περιοχή και περενόχλησε το ανήλικο κοριτσάκι τους. Σύμφωνα μάλιστα με την αστυνομία ο συγκεκριμένος άνδρας είχε διαπράξει τουλάχιστον 30 επιθέσεις σε παιδιά στην ίδια περιοχή.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.