Αύριο η ψήφιση του ν/σ για 120 δόσεις και 13η σύνταξη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παράταση κατά μία ημέρα πήρε η ψήφιση του νομοσχεδίου για τις 120 δόσεις και το πακέτο μέτρων που ανακοινώθηκε στο Ζάππειο.

Οι τροπολογίες οι οποίες κατατέθηκαν χθες το βράδυ αλλά και όσες είναι να κατατεθούν επιπλέον, ο αυξημένος αριθμός ομιλητών αλλά και η πρόθεση των πολιτικών αρχηγών να τοποθετηθούν οδήγησε το Προεδρείο της Βουλής στην απόφαση να μεταφέρει κατά μία ημέρα την ψηφοφορία η οποία όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί αύριο.

Οι πρωινές πληροφορίες για ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ολομέλεια της Βουλής δεν επιβεβαιώνονται. Συνεργάτες του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας επεσήμαιναν ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα παρευρεθεί τελικά στη Βουλή επιλέγοντας να μην ακυρώσει προγραμματισμένη περιοδεία του στη Λάρισα.

Ανοίγοντας τη σημερινή συζήτηση ο τομεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ Χρήστος Σταϊκούρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποκρισία λέγοντας ότι επαναφέρει το ΦΠΑ στα επίπεδα του 2014 εξαιρώντας όμως σειρά προϊόντων, ενώ επιστρέφει μισή 13η σύνταξη όταν έχει προβεί σε τρομερές περικοπές συντάξεων.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.