«Άστατη» εβδομάδα στη Δυτική Ελλάδα – Βροχές ως την Παρασκευή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σήμερα, Δευτέρα η ψυχρή μετωπική επιφάνεια του χαμηλού θα κινηθεί προς την δυτική Ελλάδα οδηγώντας στην εκδήλωση βροχοπτώσεων και καταιγίδων κατά τόπους ισχυρών με τα εντονότερα φαινόμενα να εντοπίζονται σε βόρειο & κεντρικό Ιόνιο, Ήπειρο και βορειοδυτική Αιτ/νια.

Το διάστημα Τρίτη έως και Παρασκευή αναμένεται να επικρατήσει έντονη αστάθεια σε όλη την δυτική επικράτεια με κατά τόπους μπόρες και καταιγίδες πιθανόν ισχυρές. Τα ισχυρότερα φαινόμενα φαίνεται και πάλι να εντοπίζονται στις περιοχές, όπου θα εκδηλωθούν και την Δευτέρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στο Ιόνιο με εντάσεις στα 5-6bf μέχρι και την Τρίτη, ενώ από Τετάρτη θα στραφούν σε πιο δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει κάμψη ως προς τις τιμές του Σ/Κ με τις μέγιστες το διάστημα Δευτέρα – Παρασκευή να κυμαίνονται μεταξύ 18-21oC, με τις ψυχρότερες ημέρες της εβδομάδος να είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη.

Όσον αφορά την Πάτρα, αναμένεται έως και την Παρασκευή ασταθής καιρός σε καθημερινή βάση κατά την διάρκεια των μεσημβρινών και απογευματινών κυρίως ωρών με ισχυρές μπόρες και τοπικές καταιγίδες, με τα περισσότερα φαινόμενα να εντοπίζονται κατά την διάρκεια της Δευτέρας & της Πέμπτης. O υδράργυρος θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές του, οι οποίες θα κινούνται στην πόλη στα επίπεδα των 18-21oC.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.