Από λαγούμι απέδρασαν οι κρατούμενοι στις φυλακές Αυλώνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πυρετώδεις είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο κρατουμένων που κατάφεραν λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ της Δευτέρας να δραπετεύσουν από τις φυλακές Αυλώνα.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Αλβανό και έναν 21χρονο Σύρο. Ο 23χρονος μάλιστα έχει πάρει μέρος σε συμπλοκή στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού τον περασμένο Μάρτιο, με απολογισμό ένα νεκρό και επτά τραυματίες. Όσον αφορά στον 21χρονο Σύρο, κρατείτο στις φυλακές από τον Μάιο του 2018.

Από λαγούμι απέδρασαν οι κρατούμενοι!

Μέσα από λαγούμι που είχαν σκάψει σε προγενέστερο χρόνο, δραπέτευσαν οι δύο κρατούμενοι από τις φυλακές Αυλώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην πρωινή εκπομπή του OPEN, οι δύο κρατούμενοι είχαν σκάψει σε προγενέστερο χρόνο ένα λαγούμι σε κοινόχρηστο χώρο της φυλακής, που βρισκόταν είτε κοντά είτε μέσα στο μαγειρείο.

Με τα κλειδιά που είχε στην κατοχή του ο ένας από τους δύο κρατούμενους, κατάφεραν να φτάσουν στον χώρο κι ακολούθως να πηδήξουν από έναν μαντρότοιχο, στον οποίο είχε στηθεί σκαλωσιά για την ανέγερση σκοπιάς.

 

Εκεί ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με μία αστυνομικό που περιπολούσε στην περιοχή.

 

Όταν είδε τον πρώτο, έριξε προειδοποιητικά πυρά στον αέρα, όμως στη συνέχεια βγήκε κι ο άλλος και της επιτέθηκαν. Οι δραπέτες την έσπρωξαν και την πέταξαν κάτω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά, ενώ στη συνέχεια έφυγαν, πιθανότατα με αυτοκίνητο συνεργών

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.