Τι απαντά ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. για την παρουσία του στην ομιλία Τσίπρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η παρουσία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, την περασμένη Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Αριστείδη Ανδρικόπουλο, στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Συντάγματος. Ο κ. Ανδρικόπουλος στέκεται δίπλα στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Σκουρλέτη, τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, καθώς και άλλα κομματικά στελέχη.

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ. καθώς, όπως επεσήμαναν αστυνομικοί όλων των βαθμίδων, «είναι η πρώτη φορά που ο αρχηγός του Σώματος εκφράζεται ανοικτά και δημόσια υπέρ συγκεκριμένου κόμματος».

Την Τρίτη, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι βρέθηκε στην ομιλία Τσίπρα, προκειμένου να εποπτεύσει τα μέτρα ασφαλείας, κάτι που έχει κάνει -όπως ο ίδιος αναφέρει- και σε άλλες προεκλογικές συγκεντρώσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, συνομίλησε και με τον Κώστα Μπακογιάννη λίγο πριν ξεκινήσει η προεκλογική ομιλία του.

Επίσης, αναφέρει πως το ίδιο έκανε και ο ομόβαθμός του στη Θεσσαλονίκη, στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.