Οι Anonymous for the Voiceless, με την Άντα, στο κέντρο της Πάτρας…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το απόγευμα του Σαββάτου, αρκετός κόσμος που βρισκόταν στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου, έπεσε μπροστά σε νεαρούς που φορούσαν τη γνωστή μάσκα των Anonymous.
Ήταν οι Anonymous for the Voiceless, μια οργάνωση των δικαιωμάτων των ζώων που ειδικεύεται στον ακτιβισμό δρόμου.
Κρατώντας υπολογιστές που μετέδιδαν πλάνα από σφαγεία και εκτροφεία ζώων,  ενημέρωναν τους περαστικούς για τις δράσεις τους, ενώ διένειμαν και κάρτες στις οποίες περιέχονταν ιστοσελίδες προκειμένου να ενημερωθούν περαιτέρω. Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ποικίλες.
Η γνωστή συμπολίτισσα, μέλος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Άντα Δημοπούλου, φυσικά ήταν εκεί και μας έστειλε ακολούθως τα σχετικά μηνύματά της για τη δράση, μέσω facebook: «Κάποτε ο κόσμος θα είναι διαφορετικός, καλύτερος για όλους. Η βία εναντίον των ζώων δεν θα είναι μία νόμιμη και φυσιολογική πράξη. Η Αλήθεια πλέον θα είναι για όλους ηθική επιταγή. Τα εγκλήματα και η δεινοπάθεια των ζώων θα αντιμετωπίζονται ως ατυχέστατη πρότερη αντιμετώπιση του ανθρώπινου είδους. Ως μια τεράστια ανθρώπινη θηριωδία.
Και εμείς θα έχουμε συμβάλλει σ’ αυτό. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.