Ανακρίβειες Αλεξόπουλου, υπερβολές Ρώρου…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

του Χρήστου Πατούχα
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανυπότακτη Πολιτεία

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Αλεξόπουλος, «καταγγέλλει» τη Δημοτική Αρχή για το ότι δεν αξιοποίησε το χώρο στο Ριγανόκαμπο για να φτιάξει το «Ανατολικό Πάρκο» , όπως είχε προεκλογικά υποσχεθεί.
Είναι βέβαια μια τοποθέτηση εκτός τόπου, καθώς ο συγκεκριμένος χώρος ακόμη διεκδικείται από τον πατραϊκό λαό και δεν έχει αποδοθεί από την κυβέρνηση στο Δήμο.
Θα προτείναμε στον κ. Αλεξόπουλο και την παράταξη του, αντί να κατασκευάζει ειδήσεις, να τοποθετηθεί στο πραγματικό ερώτημα, που είναι το πώς θα συνεχιστεί η διεκδίκηση του Ριγανόκαμπου και όλων των δημόσιων χώρων στο Δήμο.
Τολμήστε κύριε Αλεξόπουλε να διεκδικήσετε μαζί μας την απόδοση ΤΩΡΑ όλων των δημόσιων χώρων στο Δήμο! Τους προτιμάτε στο ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ; Απαντήστε μία φορά επί της ουσίας!
ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ
Αγαπητέ μας κύριε Ρώρε, μεγαλοποιήσατε ένα ασήμαντο γεγονός. Και προσπαθείτε με αυτό να δημιουργήσετε πολιτικό κλίμα. Καλώντας τις άλλες παρατάξεις να σας «προστατέψουν». Δυστυχώς για την πραγματικότητα, ούτε εσείς είσαστε πάντα παρών όπως λέτε, ούτε η Κυβέρνησή σας τιμά τον αγώνα για την Εθνική Ανεξαρτησία. Αν τον τιμούσε, δεν θα πρωτοστατούσε για το αλυσσόδεμα της. Αφήστε τις μικροδιαμαρτυρίες. Υπάρχει μπροστά και σε σας και σε όλους μας «πεδίο δόξας», αν θέλουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των καιρών. Όχι λιβανίζοντας τις κυβερνητικές επικύψεις, αλλά από τη θέση που διεκδικείτε να αγωνιστείτε για να μην γίνονται! Από καμία Κυβέρνηση!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.