«Σε αυτή τη χώρα θα κάνουμε διαγωνισμό ποιος θα περνάει χειρότερα;»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο  Λάκης Λαζόπουλος στο ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» σχολιάζει την επικαιρότητα με τον ξεχωριστό σατιρικό τρόπο του, επιφυλάσσοντάς μας κάθε φορά πολλές εκπλήξεις.
Ένα από τα θέματα που σχολίασε στη σημερινή εκπομπή ήταν οι προσωπικές επιθέσεις ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα. «Θεωρώ, λοιπόν, οι ακροδεξιοί ότι πιστεύουν ότι τα όρια για να είναι κανείς αριστερός, είναι τα όρια που έχει ένα κελί στη Μακρόνησο. Από την ώρα που βγήκαν από τη Μακρόνησο οι αριστεροί για τους τότε αριστερούς μιλάω, επικράτησε αυτή η θεωρία. Μόλις ο αριστερός ξεπεράσει τα 130 τ.μ. σπίτι γίνεται δεξιός, μόλις ανέβεις σε τζιπ γίνεσαι δεξιός, αν τύχει και φας και αστακό με σαμπάνια, την πάτησες! Από την άλλη οι αριστεροί, οι κανονικοί αλλά και οι γιαλαντζίδες, κάθε φορά που βγάζουν λεφτά έχουν ενοχές. Ποιος είναι αυτός που δεν θέλει να ζήσει καλύτερα; Τι θα πάθαιναν οι συνταξιούχοι αν έπαιρναν παραπάνω χρήματα; Να γίνουν όλοι δεξιοί; Ας γίνουν όλοι δεξιοί αν είναι να παίρνουν παραπάνω λεφτά!», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής του Open TV και τόνισε:
«Σε αυτή τη χώρα θα κάνουμε διαγωνισμό ποιος θα περνάει χειρότερα; Δεν είναι η ώρα στον 21ο αιώνα να πεταχτούν στα σκουπίδια πολλές από αυτές τις απόψεις; Μία είναι η γραμμή του διαχωρισμού, η νομιμότητα!».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ατάκα του για 7ημερη εργασία αν συμφωνήσουν εργαζόμενος και εργοδότης έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Όσο η ανεργία είναι ψηλή, τόσο πιο προστατευμένη πρέπει να είναι η εργασία. Όταν ο άλλος είναι στην ανεργία, μπορεί ο επιχειρηματίας να τον πιέσει για τα πάντα. Αρχίζουν και γίνονται διακριτά λεγόμενα ταξικά συμφέροντα», δήλωσε ο δημιουργός.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.