Στον «αέρα» μετά το Πάσχα το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε πρώτη φάση, όπως είναι ήδη γνωστό, το κανάλι θα μεταδίδεται διαδικτυακά έως ότου εξασφαλιστεί η άδεια πανελλαδικής εμβέλειας. Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν πως το πρόγραμμα θα διαρκεί 8 ώρες και θα ξεκινά από τις 4 το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βράδυ.

Στις ενημερωτικές εκπομπές, η μέρα ξεκινά με τους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Θανάση Φουσκίδη. Το δελτίο ειδήσεων θα μεταδίδεται στις 8 ή τις 8:30 το βράδυ με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιάννη Μούτσο. Καθημερινή ενημερωτική εκπομπή θα αναλάβουν, επίσης, ο Γιώργος Παπαχρήστος και η Τζίνα Μοσχολιού.

Σημειώνεται, ωστόσο, πως οι λεπτομέρειες στο πρόγραμμα μπορεί να αλλάξουν γιατί γίνονται ακόμη δοκιμαστικά και εξετάζονται διάφορα σχήματα για την πορεία.

Το κανάλι δίνει έμφαση στη φρεσκάδα νέων προσώπων με όρεξη ενώ φυσικά δεν λείπουν οι έμπειροι τηλεοπτικοί συντάκτες σε όλα τα ρεπορτάζ.

Το ONE Channel του οποίου πήραμε μία γεύση από την πρώτη μετάδοση για τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τις παραγωγές του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.