Στην αχαϊκή πρωτεύουσα θα βρεθεί ο Θάνος Βούρδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο Ρίο και τα γραφεία της Εταιρείας Προστασίας Τοπίου και Περιβάλλοντος θα βρεθεί αυτή την Τετάρτη 17 του μηνός ο γ.γ. Μεταφορών και Επικοινωνιών Θάνος Βούρδας προκειμένου να συζητήσει για τα προβλήματα που σχετίζονται με την έλευση του τρένου στην Πάτρα και τις εργασίες στην ευρύτερη περιοχή, απο τον Άγιο Βασίλειο μέχρι και τον Καστελόκαμπο.
Ο κ. Βούρδας, όως αναφέρει η εφημερίδα “Πελοπόννησος” θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση το απόγευμα ώρα 6:00 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου στην Αγ. Γεωργίου, για τη Νέα Σιδηροδρομική Γραμμή Κιάτο-Ρίου. Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με τις εργασίες κατασκευής αλλά και λειτουργίας του τμήματος από τον Ψαθόπυργο έως το Ρίο, τη μελέτη του υπολοίπου τμήματος από το Ρίο μέχρι τον Αγ. Διονύσιο και την παράλληλη λειτουργία του υφιστάμενου Προαστιακού.
Η ενημέρωση για τις μελέτες και τα σχέδια θα γίνει από αρμοδίους της ΕΡΓΟΣΕ ενώ θα συζητηθεί και το θέμα της διατήρησης του παλαιού λιθόκτιστου διατηρρητέου κτιρίου (σταθμός) του ΟΣΕ στο Ρίο αλλά και του περιβάλλοντα χώρου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.