Στην Πάτρα έρχεται ο γ.γ Μεταφορών Θ.Βούρδας-Την ίδια μέρα το δοκιμαστικό δρομολόγιο Κιάτο Αίγιο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο Ρίο και τα γραφεία της Εταιρείας Προστασίας Τοπίου και Περιβάλλοντος θα βρεθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου ο γ.γ. Μεταφορών και Επικοινωνιών Θάνος Βούρδας προκειμένου να συζητήσει για τα προβλήματα που σχετίζονται με την έλευση του τρένου στην Πάτρα και τις εργασίες στην ευρύτερη περιοχή.

Η ενημέρωση για τις μελέτες και τα σχέδια θα γίνει από αρμοδίους της ΕΡΓΟΣΕ ενώ θα συζητηθεί και το θέμα της διατήρησης του παλαιού λιθόκτιστου διατηρρητέου κτιρίου (σταθμός) του ΟΣΕ στο Ρίο αλλά και του περιβάλλοντα χώρου.

Ο κ. Βούρδας, θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση το απόγευμα ώρα 6:00 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου στην Αγ. Γεωργίου, για τη Νέα Σιδηροδρομική Γραμμή Κιάτο-Ρίου. Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με τις εργασίες κατασκευής αλλά και λειτουργίας του τμήματος από τον Ψαθόπυργο έως το Ρίο, τη μελέτη του υπολοίπου τμήματος από το Ρίο μέχρι τον Αγ. Διονύσιο και την παράλληλη λειτουργία του υφιστάμενου Προαστιακού.Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες για την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί να εκτελεστεί το πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο στη γραμμή Κιάτο – Αίγιο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.