Στάση εργασίας στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» – Προβλήματα με τα χειρουργεία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αναβάλλονται από σήμερα όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» λόγω στάσης εργασίας πουν θα κάνουν σε καθημερινή βάση οι εργαζόμενοι, από τις 8.30 ως τις 11.30 το πρωί,αναφέρει ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής, Φώτης Καρβελάς.

Ο γιατρός εκφράζει την αντίθεσή του, ενώ κάνει λόγο για κόντρα του Σωματείου Εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης» με τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Από την άλλη πλευρά οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου αναφέρουν:

Δεν ξέρουμε εάν οι σημερινές δηλώσεις Καρβελά, με αφορμή τις επικείμενες κινητοποιήσεις μας, είναι σε κάποια εντεταλμένη υπηρεσία ή όχι, ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ βρίσκονται σε ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ από εμάς.

Εμείς παλεύουμε για να αποκτήσει επιτέλους το Νοσοκομείο, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ζητήματα και προβλήματα που αγγίζουν και αφορούν το σύνολον των Εργαζόμενων και των Ιατρών του Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ και του Ν.Ν Θώρακος και κατ΄ επέκταση όλο το Νοσοκομείο, που δυστυχώς έχει αφεθεί στην τύχη του.

Οι κινητοποιήσεις μας δεν είναι θέμα “κόντρας”, όπως παραπλανητικά λάθος ίσως και εσκεμμένα επικαλείται ο Κος Καρβελάς, αλλά απόρροια της μη αντιμετώπισης των προαναφερόμενων προβλημάτων μας και όχι μόνον.

Οι κινητοποιήσεις προέκυψαν, αφού εξαντλήσαμε την υπομονή, αλλά και την ανοχή μας, στα χρονίζοντα αυτά ζητήματα – προβλήματα, όπου επί 12 ολόκληρους μήνες, είμαστε αφημένοι στην τύχη μας και το ξανατονίζουμε:

Χωρίς ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, με ΜΕΤΕΩΡΟΥΣ όλους όσους Εργάζονται στο Νοσοκομείο.

Χωρίς ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, με εκκρεμή πολλά ζητήματα.

Χωρίς ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, με τεράστιες επιπτώσεις στους Εργαζόμενους.

Και πολλά άλλα που αρκετά συχνά δημοσιοποιούμε.

Με τις δηλώσεις του ο Κος Καρβελάς, που βλέπει το δένδρο και όχι το δάσος, αποπροσανατολίζει το δίκαιο του αγώνα μας και παράλληλα ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, το οποίο το ξανατονίζουμε έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του.

Θα περιμέναμε και απ΄ αυτόν, αλλά και από τον Διοικητή, εάν κόπτονται για το Νοσοκομείο, να εκφράζουν την ίδια ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ με εμάς, αλλά δυστυχώς όμως είναι εκτός τόπου και χρόνου……….

Δοθείσης της ευκαιρίας αναρωτιόμαστε, ακόμη μια φορά, τι θέλει ο Κος Καρβελάς να κάνουμε:

όταν δεν επιλύονται τα προαναφερόμενα άκρως σοβαρά προβλήματα,

όταν δεν υπάρχει κανένας διάλογος και όταν αυτός προκύπτει μετά από κινητοποιήσεις, δυστυχώς είναι ανούσιος και τα συμφωνηθέντα χωρίς αντίκρισμα λόγω της αφερεγγυότητας του Διοικητή,

τι ; ; ;

Να πάμε όλοι στην πύλη και κοινή θέα να κόψουμε τις φλέβες μας για να πειστεί η Διοίκηση για την επίλυση των προβλημάτων μας…….

Επιτέλους Τι…………”

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.