Σούπερ… οι παλαίμαχοι στο ματς Άνω Πόλη-Κάτω Πόλη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τηρήθηκε και φέτος το έθιμο που θέλει κάθε μεσημέρι Μεγάλης Παρασκευής, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές να δίνουν φιλικοί παιχνίδι στο γήπεδο της Αγυιάς ώστε να θυμηθούν τα παλιά αλλά και να τιμήσουν αυτούς που έχουν φύγει από την ζωή, σε μια μέρα πένθους για την Ορθοδοξία.
Η ομάδα της Ανω Πόλη κοντραρίστηκε με την Κάτω Πόλη και οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από τη ρουτίνα και να θυμηθούν τα νιάτα τους που ήταν από τους στυλοβάτες του Αχαϊκού ποδοσφαίρου.
Πριν από την έναρξη του φιλικού, ο Σύλλογος παλαίμαχων Πάτρας και οι παλαίμαχοι μνημονεύσαν παλαίμαχους που έφυγαν από τη ζωή πρόσφατα, όπως οι Μιχάλης Τσούμπος (τερματοφύλακας του Πατραϊκού), ο Βασίλης Γιαννακόπουλος (τερματοφύλακας της Θύελλας), ο Τάκης Χρυσοβέργης σέντερ μπακ του Ολυμπιακού, ο Νίκος Λαγογιάννης (του Ολυμπιακού), ο Χάρης Λιβιεράτος της Δόξας Παραλίας και ο Παναγιώτης Ταυταρόπουλος (του Ολυμπιακού) με τις οικογένειές τους να παραλαμβάνουν τιμητική πλακέτα.
Ο πρόεδρος του συλλόγου παλαίμαχων Πάτρας, Τάκης Λαμπρόπουλος έκανε δηλώσεις και αφού αναφέρθηκε στη σημασία που έχει το έθιμο, ευχήθηκε του χρόνου το παιχνίδι να γίνει στο γήπεδο των Προσφυγικων στο οποίο ξεκίνησαν να διεξάγεται το φιλικό Άνω Πόλη-Κάτω Πόλη.
Οι άνθρωποι των παλαίμαχων ευχαρίστησαν την δημοτική αρχή Πάτρας αλλά και την ΕΠΣ Αχαΐας για την χορηγία τους.
Αν και σε φιλικά, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, για την ιστορία, η ομάδα της Κάτω Πόλης νίκησε με 3-0 την Ανω Πόλη με σκόρερ τους Σπηλιόπουλο, Ανδρούτσο και Μικέ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.