Ριγανόκαμπος: Καμία πρόοδος για την παραχώρηση του πρώην σκουπιδότοπου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, είχε συνάντηση, χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο,  με την Συντονιστική Επιτροπή Ανατολικού Διαμερίσματος για το θέμα των Ρομά. Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Πελεκούδας και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Σε σχετική ανακοίνωση η δημοτική Αρχή αναφέρει τα εξής:
“Αρχικά ο Δήμαρχος ενημέρωσε την Επιτροπή για τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα για την παραχώρηση στον Δήμο του πρώην σκουπιδότοπου στον Ριγανόκαμπο για να προχωρήσει η δημιουργία του Ανατολικού Πάρκου της πόλης.
Κατά τις συναντήσεις με το Υπουργείο και με την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου δεν υπήρξε καμία πρόοδος, αντίθετα διαπιστώθηκε στασιμότητα και ανακολουθία μεταξύ λόγων και έργων για το θέμα.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι μετά από αυτό ο Δήμος θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και θα προχωρήσει τον σχεδιασμό για την υλοποίηση του Ανατολικού Πάρκου.
Για το θέμα των Ρομά οι υπηρεσιακοί παράγοντες ενημέρωσαν για το πώς προχωρά το θέμα της λειτουργίας Παραρτήματος Ρομά το οποίο θα ασχολείται με δράσεις υποστήριξης για την ένταξής τους στην τοπική κοινωνία και με την εγκατάλειψη των παραπηγμάτων στον Ριγανόκαμπο.
Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.