Πάτρα: Την Παρασκευή η γιορτή των λουλουδιών στα Ψηλαλώνια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι φετινές  εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά και τα λουλούδια θα γίνουν σε 2 μέρες. Ανήμερα την Τετάρτη 1η Μαΐου 2019 στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί στα Ψηλαλώνια μία μοναδική συναυλία του ερμηνευτή και τραγουδοποιού Δημήτρη Ζερβουδάκη. Κυρίαρχο στοιχείο της μουσικής βραδιάς θα είναι παλιότερα και νέα τραγούδια του καλλιτέχνη που θεωρείται από τους γνησιότερους και πιο αγαπητούς του έντεχνου χώρου. Την αισθαντική φωνή του και την χαρακτηριστική ερμηνεία του Δημήτρη Ζερβουδάκη θα συνοδεύουν έξι εκλεκτοί μουσικοί, σε μια συναυλία γεμάτη συναίσθημα, δυναμισμό και ανατρεπτική διάθεση, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου. Ο Παναγιώτης Κουτσούρας (Μπουζούκι), ο Δημήτρης Οικονομίδης (πιάνο- φωνή), ο Θανάσης Αρχανιώτης (Τύμπανα), ο Νίκος Παπαδόπουλος (Κιθάρες), ο Θάνος Κολοκυθάς (Μπάσο) και Μάκης Δρακόπουλος (ηχοληψία).

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων όπου και ουσιαστικά μεταφέρεται η γιορτή για την Πρωτομαγιά που είθισται να γίνεται την παραμονή, πριν δηλαδή μπει ο Μάης.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 19.30 με παραδοσιακούς χορούς από χορευτικά συγκροτήματα σε εξέδρες που θα στηθούν στην πλατεία. Ακόμα στις 21.00 το βράδυ στην πλατεία Ομονοίας θα πραγματοποιηθεί συναυλία από τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μινόρε παράπονο».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.