Πάτρα: Επίθεση νεαρών στην υποψήφια ευρωβουλευτή της Ελλήνων Συνέλευσις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επίθεση από δύο νεαρούς δέχθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις Γεωργία Βαγενά, κατά τη διάρκεια δράσης στην πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα.

Οπως καταγγέλλει, οι δύο νεαροί φωνάζοντας συνθήματα, γκρέμισαν με κλωτσιές το πανό και το τραπεζάκι με το έντυπο υλικό και με τη βία της άρπαξαν το μικρόφωνο το οποίο κατέστρεψαν.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/04/19 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:30 ΕΝΩ ΕΞΕΛΙΣΣΟΤΑΝ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Β. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΒΑΓΕΝΑ ΔΥΟ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ «ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ» ΜΕ ΒΙΑ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΚΛΩΤΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΟ, ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ, ΑΡΠΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΡΩΞΙΕΣ ΑΠΌ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Γ. ΒΑΓΕΝΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ, ΑΡΠΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΝΤΖΑΡΟΥΝ.

ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΕΝΕΒΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΕΠΑΥΤΟΦΩΡΩ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΑΤΟΜΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΤΡΕΩΝ» ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ.

ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 13 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΝΏ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 300 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΊΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟΥΣ 42 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑ.»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.