Μεγάλη συμμετοχή στην κινητοποίηση μετά την παράσυρση των μαθητριών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μεγάλη συμμετοχή είχε η κινητοποίηση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Παραβόλας στο σημείο του ατυχήματος που συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή στον κόμβο της εισόδου της Παραβόλας.

Μαθητές και κάτοικοι απέκλεισαν συμβολικά το δρόμο για ένα τέταρτο περίπου και στη συνέχεια συμμετείχαν σε πορεία που διέσχισε το χωριό με κατεύθυνση το πρώην δημαρχείο. Διαμαρτύρονται για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας και για την επικινδυνότητα σημείου του δρόμου όπου σε τροχαίο ατύχημα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο 15χρονη μαθήτρια το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος Ρομά (χωρίς δίπλωμα) παρέσυρε δύο 15χρονες μαθήτριες, τραυματίζοντας σοβαρά τη μία εξ αυτών που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Ενίσχυση της αστυνόμευσης και ελέγχων παραβάσεων στο δρόμο Αγρίνιο – Παραβόλα ζήτησε και ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, με έγγραφό του στον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας και τον Διοικητή Τροχαίας .Επίσης ζήτησε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις για μείωση ταχύτητας οχημάτων εντός του οικισμού Καινούργιου και του οικισμού Παραβόλας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.