Ξεκίνησε η καταβολή του επιδόματος ενοικίου και ΚΕΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ξεκίνησε απο χθες το απόγευμα και συνεχίζεται σήμερα Μ.Τετάρτη, η πληρωμή για το ΚΕΑ Απριλίου και το επίδομα ενοικίου και συγκεκριμένα η πληρωμή για το διάστημα του πρώτου τριμήνου του 2019.

Ήδη στις Τράπεζες Εθνική και Πειραιώς τα χρήματα για το ΚΕΑ Απριλίου και το επίδομα ενοικίου είναι διαθέσιμα από τα ΑΤΜ. Η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) αφορά, τις αιτήσεις όσων εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαρτίου 2019 αλλά και του επιδόματος ενοικίου.

Το ποσό των 54.315.532,86 ευρώ θα καταβληθεί σε 264.755 δικαιούχους του ΚΕΑ και αφορά περισσότερα από 565.000 άτομα.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.