Εκπαιδευτική – ενημερωτική συνάντηση στο 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την περασμένη Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, οι επιστημονικοί συνεργάτες της ΚΛΙΜΑΚΑ, Δωροθέα – Ντόροθυ Γαρώνη, ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια και Αθανάσιος Βέρδης, Επικ. Καθηγητής Εκπαιδευτικής Έρευνας & Αξιολόγησης ΕΚΠΑ, έπειτα από σχετικό αίτημα του εκπαιδευτικού προσωπικού του 2ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας του Καταστήματος Κράτησης Πάτρας Αγ. Στεφάνου, στο πλαίσιο της υλοποίησης δράσεων για επαγγελματική ανάπτυξη, διεξήγαγαν μία Εκπαιδευτική – Ενημερωτική Συνάντηση.

Η εκπαιδευτική αυτή δράση – συνάντηση διάρκειας 4 περίπου ωρών έγινε εντός του Καταστήματος Κράτησης και είχε ως βασικούς άξονες:

– Ψυχική υγεία του κρατούμενου πληθυσμού.

– Εκφραζόμενο συναίσθημα, επίλυση συγκρούσεων και δεξιότητες επικοινωνίας.

Η εκπαιδευτική – ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε, δωρεάν, στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας που λειτουργεί η ΚΛΙΜΑΚΑ, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας.

Οι εκπαιδευτικοί και ο διευθυντής του 2ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας κ. Μιχάλης Καραγεωργίου ευχαριστούν δημοσίως τη Διευθύντρια της ΚΛΙΜΑΚΑ κ. Όλγα Θεοδωρικάκου, την κ. Χριστίνα Μάλφα καθώς και τους επιστημονικούς συνεργάτες της ΚΛΙΜΑΚΑ κ. Δωροθέα – Ντόροθυ Γαρώνη και κ. Αθανάσιο Βέρδη για την ανταπόκριση και για την πολύ ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα χρήσιμη εκπαιδευτική – ενημερωτική συνάντηση που υλοποίησαν.

*Το έργο ΣΔΕ υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.