Απ. Κατσιφάρας: Η υποδοχή των πολιτών έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την Ανδραβίδα και την Βάρδα επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο», Απόστολος Κατσιφάρας, στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει των περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Τον κ. Κατσιφάρα συνόδευαν στελέχη του συνδυασμού του από την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας. Στις επαφές του με τους πολίτες ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στις σημαντικές παρεμβάσεις που ολοκληρώθηκαν απ’ την περιφερειακή αρχή στις δυο περιοχές αλλά και σε έργα που έχουν δρομολογηθεί μ’ εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις.

«Μιλήσαμε με τους πολίτες, με τις τοπικές αρχές και τους θεσμικούς φορείς, σχεδιάσαμε, διεκδικήσαμε και τώρα υλοποιούμε μια νέα δέσμη έργων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσιφάρας εστιάζοντας -μεταξύ άλλων- στο έργο της αναμόρφωσης της εισόδου της Ανδραβίδας, με εξασφαλισμένη πίστωση 920.000 και στην αστική ανάπλαση στην Βάρδα. Παράλληλα, στην Βάρδα έχει δρομολογηθεί και το έργο αναμόρφωσης του δρόμου που συνδέει την πόλη με την Μανωλάδα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.