Κεραμιδάς: Μπλόκο σε δρόμους – πλατείες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το σχόλιό του για την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας και τη στάση της αντιπολίτευσης, έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο σύμβουλος του Δημάρχου:
Πολλοί Πατρινοί περιμένουν ακόμα και 20 χρόνια να αποζημιωθούν από το δήμο καθώς έχει δεσμευτεί ακίνητη περιουσία τους για δημιουργία πλατειών, δρόμων, σχολείων, κοινόχρηστων χώρων κλπ, όπως προβλέπει το σχέδιο πόλης.
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήρθαν προς συζήτηση και λήψη απόφασης δέκα έξι (16) τέτοιες περιπτώσεις. Από τον Κανονισμό απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία στη ψηφοφορία για να δοθεί έγκριση. 
Απουσίαζαν οι περισσότεροι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, αλλά από τους παρόντες, τρείς (Τσιμπούκης, Μπίρμπα, Σιγαλός) ψήφισαν “λευκό” (δηλ. έδωσαν αρνητική ψήφο) κι έτσι δεν εγκρίθηκαν οι αποζημιώσεις των ανθρώπων.
Το σκεπτικό τους ήταν πως είναι πολλές οι 16 περιπτώσεις και φοβήθηκαν πως αν έδιναν θετική ψήφο, αυτοί οι ιδιοκτήτες θα ψήφιζαν Πελετίδη!
Επομένως οι διανοίξεις δρόμων, οι πλατείες κλπ μπορούν να περιμένουν (όπως και οι ιδιοκτήτες) μέχρι να δουν τι θα γίνει με τον Πελετίδη στις επικείμενες εκλογές.
Κατά τ’ άλλα κόπτονται για συνεργασία, συναίνεση, συνέργεια γιατί τάχα μου νοιάζονται να πάει μπροστά η πόλη. Υποκριτές!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.