Ευ. Αποστολάκης: Στόχος να αυξήσουμε το αίσθημα ασφαλείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέο μήνυμα υπέρ της ασφάλειας έστειλε στους κατοίκους των ακριτικών νησιών ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος το Σάββατο επισκέφτηκε τη Ρω.

«Ερχόμαστε εδώ και δηλώνουμε μία παρουσία σ’ αυτό το νησί, που είναι στην άκρη της Ελλάδας, μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από τις τουρκικές ακτές, και προσπαθούμε, με την παρουσία του στρατού και όλων αυτών των ανθρώπων, να αυξήσουμε το αίσθημα της ασφάλειας, το οποίο βέβαια δεν το χρειάζονται οι κάτοικοι, καθώς ήδη αισθάνονται αρκετά ασφαλείς» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Αλλά οι επισκέψεις και η επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο και η υποστήριξη από την υπόλοιπη Ελλάδα, και ιδιαίτερα από τον Στρατό Ξηράς, είναι πάντα σημαντική και αυξάνει το αίσθημα της ασφάλειας».

Δεν παρέλειψε, παράλληλα, να ευχαριστήσει την οικογένεια Μαρτίνου για την ανάληψη του κόστους βελτίωσης και συντήρησης των εγκαταστάσεων του στρατιωτικού φυλακίου που βρίσκεται στο νησί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε μία ιδιαίτερη χρονική συγκυρία, εν μέσω της αναθέρμανσης της στρατιωτικής συνεργασίας Αθήνας – Ουάσιγκτον αλλά και της ψύχρανσης των διπλωματικών σχέσεων ΗΠΑ – Τουρκίας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.